| Diss MeLanKoLiA | |
|
+3PistoL McCoLt cruel_soldier 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
cruel_soldier Yeni Kullanıcı
| Konu: Diss MeLanKoLiA Çarş. Haz. 24, 2009 10:51 am | |
| özentisin dedim kaskafanla anlamadın başlık kilitlenmişsen aklınca altta kalmadın istediğini yapsanda maniden farklı bişey yazmadın bu sefer harbi harbi sert kayaya tosladın sana sagoyu taklit etmişsin dedim anlayamadın profil resmin ve adın özenti dedim kavrayamadın sagoya laf attığımı sanıp bana diss attın anladığını sanmıyorum ama büyük mc ye çattın o ne biçim diss öyle yaklaşma yanıma benden sana tavsiye girme benim kanıma kendini kassanda sıkıntı olmadın canıma Bir kez daha diss atta eğlence olsun fanıma attığın diss değil saçmalığı beni gerdi Bu b*ktan dissi atınca başın göğe mi erdi Senin gibilere dissi öğretmek VeTonun derdi Karşınızda VeTo,kaliteli Rap familyasının son ferdi fark yiceksin benden fark travestisin işte kendi si*inden kalk çok zevk almak istersen benimkiyle yat kalk senin g*tüne soktum ağzından çıktı bak ***NoT*** Bir Nevi yarışmanın rövanşı...Kimseye gıcığım yada kinim olduğu için değil | |
|
| |
McCoLt Moderator
Mesaj Sayısı : 140 Kayıt tarihi : 15/06/09 Yaş : 28 Nerden : Hatay
| Konu: Geri: Diss MeLanKoLiA Çarş. Haz. 24, 2009 11:05 am | |
| wow ne yaptın sen abi | |
|
| |
PistoL Admin
| Konu: Geri: Diss MeLanKoLiA Çarş. Haz. 24, 2009 11:24 am | |
| ismail buyuk balikla urastin ama bilmem nolcagni | |
|
| |
| |
| |
MeLanKoLiA Admin
Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 10/06/09 Nerden : ibne melankolia Samsun
| Konu: Geri: Diss MeLanKoLiA Çarş. Haz. 24, 2009 4:12 pm | |
| S*kmişler G*tünü g*tün kalkmış John Bravo ile aynı boka basmış Yanlış bi adamla uğraşmış sonucu G*tünü yerde aramaya başlamış
Y*rr*k yalamak hoşuna gider senin Yanağındaki sıçılmış aromalı benin S*ker senin mal ebenin Başka aynı aromadan istersen uygun tenin
Senin gibiler hep p*çtir S*kilmek isteyen tiplerdendir Sagopa kajmer tekdir İstersen Senin gibileri S*kebilir
Benimle uğraşarak tongaya düştün Bana diss atacakmış önce burnunda senin gibi mal görünün sümüğün Bi yere oturmak için fazla övün Seni fena s*ker tütün | |
|
| |
PistoL Admin
| Konu: Geri: Diss MeLanKoLiA Çarş. Haz. 24, 2009 6:39 pm | |
| | |
|
| |
deNqeSiz Aktif Kullanıcı
Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 08/06/09 Yaş : 29 Nerden : Hatay_aNtakya
| |
| |
McCoLt Moderator
| |
| |
MeLanKoLiA Admin
| Konu: Geri: Diss MeLanKoLiA Perş. Haz. 25, 2009 9:26 am | |
| Diss MeLanKoLiA hee:D Güldürme lan beni Diss'inin ne b*k olduüğunu benim diss imle gördük | |
|
| |
| Konu: Geri: Diss MeLanKoLiA Perş. Haz. 25, 2009 11:19 am | |
| küfür istersen bendede war sen git b*kunu ye davar senin gibileri rapim tek hamlede savar bana diss atcaına v*jinana bak çatlak war!!
kimseye kaymaya çalışma yapamazsın önüne 2 m g*t koysalar ıskalarsın prezervatif verseler poşet sanıp sallarsın s*ksuya dewam et sen anca s*k yalarsın
küfür istedin bende başlıyacam senin bu dizelerde a*ına koyacam sadece sana deil sülalene sayacam s*kimi senin g*tüne dayıyacam
aromaya düşkünsün dizelerinden belli asıl aromayı senin g*tüne monte etmeli götün çok parlak sanki yaşlı adamın keli boşalcam üzerine akacak d*l seli
bana demişsin sagopa kajmer tektir doğru sölendin kesinlikle tektir ama onu nick olarak özenme s*ktir o a*cık ağzını git birine diktir
bana yumuşak diss atma sert çek bu alemde sen ötemezsin tek daha dün giyiyodun mini etek ebeme laf atmışın hatırlatıyım ebem erkek | |
|
| |
deNqeSiz Aktif Kullanıcı
Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 08/06/09 Yaş : 29 Nerden : Hatay_aNtakya
| Konu: Geri: Diss MeLanKoLiA Perş. Haz. 25, 2009 12:13 pm | |
| adam ol akıllı ol melankolia'yaa laff yok birazdan sana daha kötü koycakk | |
|
| |
MeLanKoLiA Admin
| Konu: Geri: Diss MeLanKoLiA Perş. Haz. 25, 2009 12:18 pm | |
| Tek tek sik ama bak wack bitmez Yarrağın tadına varan eve gitmez Sikik rhyme ' ların orospu admini Sikime bak tatmin et kendini
Loş ışık da boş kerhane işlet Yarrağımı almak için götünü genişlet Ben piçin teki zamanla tanırsın Sen daşşakta ki en kısa kılsın
Fahişe aldığı işi saymaz mış ! Sikilen götlere rape doymaz mış ! Sokak edebiyatı sözlerini gördüm Yaptığın rape götümle güldüm !
Cruel_solider dediğin bebek mafyası Fanları sübyan rapci tayfası Hadi bana havla hergele diklen Köpeğim gibisin çabuk sus len | |
|
| |
| Konu: Geri: Diss MeLanKoLiA Perş. Haz. 25, 2009 1:55 pm | |
| sen herşeye g*tünle gülersin çünkü sen yüzünle g*te benzersin anca fareyi yola düzersin belki onuda ezemeyip rapten bezersin
beni köpeine benzetmişsin böyle yaparak köpeğini yüceltmişsin ben seni bi b*ka benzetemiyorum belki fahişesin ama onlar bile senden üst seviye biliyorum!!!
belki loş ışıktada kerhane işletirim.. seni fahişe diye bütün s*klere yediririm kerhanede seni birine s*ktiririm g*tünü çember yapıp içine girerim!!!
cruel_soldier evet bebek mafyası Bu bebekler bile der ne zevkli melankoliaya kayması bu yoldasın çok zordur cayması işte böyle olr o bebeğn sayması!!!
tek akıllı sen deilsin bu dünyada g*tün kıpkırmızı olmuş kızarmış yağda belki yağdan deil s*kimdendir Bundan böyle şunu bil; ecelin benim elimdendir!!!! | |
|
| |
MeLanKoLiA Admin
| Konu: Geri: Diss MeLanKoLiA Perş. Haz. 25, 2009 3:04 pm | |
| Bilmemki hangi mamalaklar ülkesinden geldin Bugün yarrak yalatmıcam biraz sevin Şunu çok iyi bilirim Amcıklar ülkesinin baş kraliçesi sin
Yarrağımda 4 tur atsan bile Girer sana kocaman kopuz hile Seni sikebilir çile Yarrak istersen sen al sana beze
Bal katılmış aromalı götün Bi tarafa girmek isteyen önün Suni tenefüsü nü duvarla yap Yarrağıma çok olsa tap
Malsın tamam anladık Uzatma övünme ben malım die seni tanıdık Seni siken sana takanlardandık Seni ezik düşürmemek için götümüzü yırtandık
Götün fazla kalktı piç Çok istiyosun kuraklık var yarrağımın suyunu iç Süper maryoluk taslama Mario seni siker dallama | |
|
| |
crazy_raper Yeni Kullanıcı
| Konu: Geri: Diss MeLanKoLiA C.tesi Haz. 27, 2009 8:03 am | |
| diss yarışması tekrarlanır mı ??
En son crazy_raper tarafından C.tesi Haz. 27, 2009 10:00 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
MeLanKoLiA Admin
| Konu: Geri: Diss MeLanKoLiA C.tesi Haz. 27, 2009 8:23 am | |
| - cruel_soldier2 demiş ki:
- bu zevkli olmaya başladı bir kaç gün sonra bende katılayım :D
Bencede.. | |
|
| |
Patr10 Yeni Kullanıcı
| |
| |
PistoL Admin
| Konu: Geri: Diss MeLanKoLiA C.tesi Haz. 27, 2009 9:30 am | |
| | |
|
| |
McCoLt Moderator
| Konu: Geri: Diss MeLanKoLiA C.tesi Haz. 27, 2009 10:19 am | |
| | |
|
| |
McCoLt Moderator
| Konu: Geri: Diss MeLanKoLiA C.tesi Haz. 27, 2009 10:20 am | |
| ha bu arada ismail herkesa tek üyelik açabilir cruel soilder 2 yi sil crayz rapper kim? bu arada | |
|
| |
Patr10 Yeni Kullanıcı
| Konu: Geri: Diss MeLanKoLiA C.tesi Haz. 27, 2009 1:11 pm | |
| İsmail'in kardeşiymiş o xD Konuyu kirlettiğimizi hissettim biren o.O | |
|
| |
| Konu: Geri: Diss MeLanKoLiA C.tesi Haz. 27, 2009 6:51 pm | |
| ilk başta diss atmak istemedim yanlış anladın sagoya laf attın dedin oda yetmezmiş gibi bide küfür ettin bu dissleri sen kendin hakkettin!!
yine işi aromaya vurmuşsun geçen monte etmiştim kendi g*tünü oymuşsuns aromaya ulaşcam die kız deil kadın olmuşsun travesti olduğun için kendi *mına koymuşsun
beni mal diye mi tanıdın bana benzemeye çalışırken kendini ben yaptın *mın çok geniş bütün dünyayı içine aldın geri çıkaramayınca MAL gibi kaldın
rape bulaşma seviyen yetmet rapini santsan 5 kuruş etmez d*l tatsan sanarsın pekmez bu mc kendisine bulaşana hafif hesap ödetmez... | |
|
| |
MeLanKoLiA Admin
| Konu: Geri: Diss MeLanKoLiA Paz Haz. 28, 2009 2:59 pm | |
| Fuck YOU DESEM dilim yorulcak Sana ilk işim ya**ak yalatmak olucak Pekmez ben tatman yeterli olucak Ya**ağımın tadı damağında kalıcak Mahlas mic çek Kaf kef her zaman tek Bu lafa iyi bak G*ötünü ya**ağıma tak Yelkenleri sallarım punch at Sen misin arafat Ya*ağın tadını tat Yalarken yerin dibine bat Sana rapimde büyük tank Bu sefer ya**ağım yerine otur bank Görmen gerek yaşadığın yer kuzey Unutma mahlas güney | |
|
| |
Patr10 Yeni Kullanıcı
| Konu: Geri: Diss MeLanKoLiA Salı Haz. 30, 2009 9:12 pm | |
| Lan İsmail, cevap versene Tanrı çarpar seni ha xD | |
|
| |
PistoL Admin
| Konu: Geri: Diss MeLanKoLiA Çarş. Tem. 01, 2009 2:20 pm | |
| beyler hakkını verelim bu yarışta melankoliada iyiydi ama melankolia gdiomus siteden o yuzden bitti kapısma | |
|
| |
| Diss MeLanKoLiA | |
|