Mesaj Sayısı : 140 Kayıt tarihi : 15/06/09 Yaş : 28 Nerden : Hatay
Konu: DissFalcon5(Colt) Salı Haz. 16, 2009 10:35 am
sen gay olsan gelir gayliğin sonu tüm gayler s*ker bu koyunu yokmudur bu oyunun sonu 10.dissin sonunda kurutucam soyunu ********************************************* sanki yediğin disslerin sonunda bizim şahin oldu arkası büyük tofaş kartal demi kohba bu sözlerden sonra beynin oldu çorba senin göbek içi yağ dolu bir torba ********************************************** seni sektiririm top gibi s*kimde oynatırım sap gibi sen dikil kelimelirme sap gibi s*kime bak oku kitap gibi sen daha dans et köçek gibi *********************************************** sen bırak bu işleri rapi sen gel yala s*kimi git becer kendini senden olsa olsa kıçımın köşesi ************************************************ 10 diss 10 marifet benden kurtulamk için öde kefalet sendaha sürüm içinde sefalet diğer disslerimi beklerken getir şaadet ************************************************* sen yaptın beni kral ancak sen oldun bir mal ben seni sattım git kendini al ********************************************** buldunuz senin domuz her geceden önce bana sordunuz ardından gidip koydunuz