Konu: Senden daha iyiyim(DissLeonidas) Cuma Haz. 19, 2009 9:49 pm
Söz vermistim iste geldi bu arada sozleride yazıyorum ordan okuyun isterseniz. DINLEMEK ICIN TIKLA Anneme babama küfrederken hiç düşündüm mü kahpe.Karşımda duruyosun çok belli or*spuluk diz boyu sende.Benim s*ki sana benden kaçıncı girecekse girsin ama artık pes et cem bile dediki bu rapçi sansın kendini s*ktir et Kaçıncı oldun sen benim rap toprağın gömdüğüm kaçıncı ib*e oldun sen benim gece düzdüğüm Kaçıncı salak oldun sen pistol tuzağına düşürdüğüm kaçıncı mal oldun sen kariyerini bitirip üzülttüğüm Kendi denginle uğraş senin benle uğraşmana daha çok aşama var kusra bakma ama attığın her diss çevreye zarar kulaklar dinliyo kimin daha iyi olduğunu gözler görüyo kimin kimi gömdüğünü Gerçekleri görelim bak benden senden daha tecrübeli ve daha kaliteliyim senden daha iyi rap yapıyorum benle uğraşmanı sağlıklı bulmuyorum ama hala seni koruyorum çünkü kariyerini bitirerek seni üzmek istemiyorum ama sen bunu istiyosan söyle undergroundda hazır bulunuyorum Kelimelerimin her birini düşünerek yazdım senden anlamsız cevaplar aldım hiç birinide takmadım çünkü s*klenecek gibi değillerdi hay aksi bak yine beni küfrettirdi zaten adında lugatında saçma dimi sözlükten mi buldun Leonidas s*kini
100 saniyede bitirdim adamın işini
En son PistoL tarafından C.tesi Haz. 20, 2009 9:01 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Mc_C4 Admin