FaLCoN Moderator
Mesaj Sayısı : 98 Kayıt tarihi : 08/06/09 Yaş : 31 Nerden : antakya
| Konu: DissColt5(Falcon) Salı Haz. 16, 2009 8:47 am | |
| hançer neyin nesi kalemim kılıçtan keskin ben bu yolda cengaver sense miskin üstüme haçlı ordusunu salsanızda nafile benim silahım kağıt,kalem,redif ve kafiye
komplo üret tuzak kur ama rapimden uzak dur insanda olmalı gurur türkçe öğren pis gavur
BEYNİ 2 yaşında ağzı süt kokan bir bebe rap nedir bilmeden diss yapmış abilerine önce düzgün türkçe öğren sonra diss yaz birde meydan okuyor hey gidi utanmaz
Oğlum ne işin var, diss yarışması senin yerin değil, Ben şampiyon olmak için adayım, önümden çekil. Senin yerin Popstar yarışması bence ismini turnuvadan sil, Bence nick'ini de değiştir, çünkü sen bir sefil.
Eğer beni dizginleyecek varsa kırılırdı kafası. COLT'un kafiye yapcak kadar kalmadı kotası FaLCoN'a ne desem diye yaptıkları, mahkum voltası Forumdakıler korkmayın, bu ses CoLT'un anırması,
Sen bana diss yapamayacak kadar gerisin, Bence bu diss den sonra sesini kesmelisin, Artık işlevsizsin, Rap yapamayan bir bireysin. Sen sadece gariban bir köpeksin !..
sen bi psikopatsın doğru, ben de bir disskopat kaldıramazsın bu sözleri durma kalk teybi kapat Türkçe rapte senden üstünümdür emin ol kat kat rapin kralı önünde eğil ve sonra altına yat...
tatmin etmez beni senin gibi kolpa Mc'ler benim gibi rapçiler seni yeraltından siler underground çarşısında olamazsın kasiyer sen koca bi g*t sahibisin, bense kariyer... FaLCoN | |
|
PistoL Admin
| Konu: Geri: DissColt5(Falcon) Salı Haz. 16, 2009 9:12 am | |
| off yavas ol adamım dur hele bi cevap versin sonra devamını getir ama beyendim bunu da | |
|
FaLCoN Moderator
Mesaj Sayısı : 98 Kayıt tarihi : 08/06/09 Yaş : 31 Nerden : antakya
| Konu: Geri: DissColt5(Falcon) Salı Haz. 16, 2009 10:27 am | |
| abi anket bölümüne yeni bi anket koy en iyi dissleri kim attı die ama 10 diss sonunda yani ikimizde 10 diss atcaz sonra anket koy en iyi kim attıysa millet seçsin tabi tarafsız | |
|