CanLandır içindeki embriyoyu Sen kaldır önümdeki sallanan çocuğu Bu diss sana ağır gelir çağır yoyocuyu Al önümdekini içine lan mal toycu
Aklın yetmez bu rapi anlamaya Gerek yotu kendini bukadar kasmaya Sok o kelleni tasmaya Herkez irenir sana bakmaya
Diss show öle olmaz böyle olur senin gibiler 2 kuruşa soyunur bir tek yarası olanlar gocunur senin gibilerin gö*üne ancak sperm konulur
Colt denen biri varsa o dur kahpeliğin prensesi sen prensessen ben disslerin hakimi kız oyunu değil bu ben undergroundın efendisi amın sulanır görünce prensi
Küfür etmek marifet değil disste Sen git kendinE bi vibratör iste çok can yakar benim elimdeki liste sen varsın en başta yeterki sen iste
Yoktur bu yoldan bir çıkış sen ancak diss yazmaya çalış bedenini satlığa çıkarmaya kalkış aferin lan sana hadi hep birlikte alkışşşşşş
Senin gibi ipnelere çift yar*ak bile girer Buna çok sevenir gariban zenciler herkes seni bedava si*mek ister belli olmaz KOÇum kim kimi dissler
Haksızlık olursa bu diss yarışında herkes tarafsız olsun disslere bakışında kalite farkı var ona her sokuşumda vede çok zevk alır benimkini her tutuşunda...