AL benim önümdekini bağla mahsenine Ben diss yazıp flow atarım sense bi hamile Eğer böyle giderse şampiyon belli bile Girmek istiyor sana tüm Kafile..
AnLa artık senin eceLin Benim DissLerin çok berbat Senin Merak etme hazır kefenin Topluk senin marifetin !
O koca kafanda ne varsa Nolur benimkini bikere ağzına alsa ? Diss dediğin şey sadece kafanda kalsa Patlar o zaman benim asaa..
Üstadını iyi dinle Colt kolpaa FaLCon si*er seni kendi silahınlaa Nolucak diss yarışında osuruk gibi kaldığındaa Rezil olmak var olum işin ucundaa
Eşek s*ki gerek artık sana zenci tatmin etmedi nasıl olsa Falcon die dalga geçtiğin sana bi koysa tek sen değil herkes ağlar bunu duysa ************************************************
Bu kadar diss attık birbirimize Kim kazanıcak görücek bütün site FaLCoN seni her alanda si*er yeterki sen iste Cenebetlik var galiba bu disste
Bilemezsin ki içimdeki nefreti Ben sahne alırım sen temizlersin PİSTi Ezik bir rapçisin herkes artık bunu bildi FalCon seni her dissinde ezdiii
Biraz ders al gerçek rapçiden acaba varmıdır seni bu alemde seven ? Benden başka varmıdır senin sesini kesmek isteyen ? Böle bir dissi colta sokmayı arzu eden ?
Admin ‘ e Laf attığımı sandı salak Ama Gö*üne girdi koca bi yar*ak Koçum Sen kendi keyfine bak Hiç kimse değil senin gibi kalt*k